Om mig

Psykoterapeut Inge Tylvad Andersen

Jeg har over 15 års erfaring med at hjælpe andre med at finde vej ud af deres vanskeligheder, øge deres livsglæde og nå deres mål.

Jeg arbejder fuldtid som coach og terapeut. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Jeg har haft terapeutiske og coachende samtaler med mere en 300 klienter.

Min tilgang til andre mennesker er at alle altid gør det bedste de kan – og jeg mener altid. Det er den måde, jeg vælger at møde andre mennesker på – med en grundlæggende respekt og anerkendelse.

Det er min erfaring, at lavt selvværd ofte er den grundlæggende udfordring, når man har svært ved at nå sine mål, oplever problemer i relationer, eller generelt oplever, at man ikke har det liv man gerne vil.

Siden jeg for 20 år siden skrev kandidatafhandling om følgerne af lavt selvværd, har jeg arbejdet med at finde metoder til at styrke selvværd og arbejde sig ud af følgevirkningerne af lavt selvværd.

Jeg har også lært på egen krop og psyke at stress og angst kan være lammende og jeg har lært at det er muligt at komme ud af.

Mine smukke og kærlige hunde Pepsi og Bailey
IngeTylvad 0002

Selv er jeg også på mange måder blevet udfordret af livet. Jeg har også taklet spørgsmål som: Hvordan styrker jeg mit selvværd? Hvordan skaber jeg gode relationer? Hvordan får jeg mit forhold til at trives? Hvordan får vi en sammenbragt familie til at trives? Hvordan finder jeg glæden i mit arbejdsliv? Hvordan når jeg mine mål? Hvordan kommer jeg ud af stress? Alle de spørgsmål som vi ikke kan vige udenom, og som jeg derfor også har mødt i mange varianter hos de mennesker, jeg har haft samtaler med.

I terapien er det vigtigt for mig, at du og jeg mødes som ligeværdige, og jeg forholder mig ligefremt og ikke-tolkende til dig. Jeg er optaget af, hvad der er din virkelighed. Min grundlæggende holdning er, at du har lov at være som du er til enhver tid. Dine tanker, adfærd og følelser tages for pålydende. Vi beskæftiger os med “din virkelighed” og arbejder med adfærd, som foregår “her og nu”. Jeg bor i det smukke Sønderborg med min familie. Jeg er mor og stedmor og hustru. I familien har vi også to dejlige hunde og en hest. Der hvor jeg er i mit liv lige nu trives jeg virkelig. Jeg har endelig lært at nyde hverdagen, sætte pris på relationer, naturen og dyrene. Jeg lever med en indre ro og balance som jeg aldrig troede jeg skulle opnå. Jeg ved nu det er muligt og det er også muligt for dig.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapiforening

Mine klienter siger

Sammen med Inge, er jeg for første gang begyndt at lukke op for de svære tanker, jeg gør mig om mig selv og som jeg altid har skammet mig over. Jeg er begyndt at lære at hvordan jeg kan være ’mild overfor mig selv’ som Inge siger. Jeg tror mit selvværd er blevet bedre ?
Trine 21 år, Sønderborg
Inge Tylvad har den ro, det overblik, og den forståelse som er nødvendig for en succesfuld proces. Hun møder medarbejdere og ledere i øjenhøjde og afdækker hurtigt styrker og svagheder. Som coach er hun særdeles stærk i sit arbejde med at motivere kunden til selv at pege på løsnings muligheder. Det er fremadrettet og bæredygtigt.
Kristian Pallesen, Leder.
Jeg begyndte at se Inge, fordi jeg ofte var trist og frustreret. Inge er en fantastisk samtalepartner for mig. Jeg finder mere og mere ud af hvem jeg er, hvad jeg vil og ikke vil. Der er ikke nær så meget der irriterer mig mere, jeg kommer på en måde bedre ud af det med folk omkring mig. Jeg ser frem til flere gode snakke.
Anna 43 år, Augustenborg