Mine klienter siger

Jeg har nydt godt af Inges ekspertise både som leder og som privatperson. Som leder har jeg brugt Inge som coach til ledersparring, som proceskonsulent og som samarbejdspartner i en forandringsproces. Endvidere har Inge været en uvurderlig hjælp i en længere periode med stress. Inge er meget direkte i hendes spørgsmål og sparring og lige til sagens kerne, hvilket jeg ser som en kæmpe styrke. Inges høje faglighed, indsigt i andre mennesker og dynamikkerne heri, samt hendes høje entusiastiske drive, har for mit vedkommende bidraget til en udvikling og forandring allerede efter første konsultation. Privat har jeg oplevet det samme. I løbet af en session kom vi ofte igennem det der var nødvendigt for mig, for at jeg selv kunne arbejde videre med min udfordring. Jeg har fået redskaber til at komme på den anden side, af nogle af livets udfordringer, som jeg har båret med mig, fra mit barndomsliv. Det gør for mit en kæmpe forskel, når det handler om at stå op for sig selv, udvikle sig selv og ikke mindst, realisere dig selv, så du gør det, der gør dig godt. De varmeste anbefalinger herfra, Inge er i høj grad kompetent til sit arbejde.
Berit Kafton Simonsen, Leder Sønderborg Kommune
Sammen med Inge, er jeg for første gang begyndt at lukke op for de svære tanker, jeg gør mig om mig selv og som jeg altid har skammet mig over. Jeg er begyndt at lære at hvordan jeg kan være ’mild overfor mig selv’ som Inge siger. Jeg tror mit selvværd er blevet bedre ?
Trine 21 år, Sønderborg
Inge Tylvad har den ro, det overblik, og den forståelse som er nødvendig for en succesfuld proces. Hun møder medarbejdere og ledere i øjenhøjde og afdækker hurtigt styrker og svagheder. Som coach er hun særdeles stærk i sit arbejde med at motivere kunden til selv at pege på løsnings muligheder. Det er fremadrettet og bæredygtigt.
Kristian Pallesen, Leder.
Som tidligere kollega til Inge har jeg blandt andet oplevet Inge som facilitator f.eks. I forbindelse med udvikling af ledergrupper eller af hele afdelinger. I planlægningsfasen er hun energisk, indsigtsfuld og har gode hypoteser og ideer til, hvad der kan være hjælpsomt for gruppen. Som facilitator er hun enormt tilstede i nuet, og har samtidig god forståelse for hvad opdraget oprindeligt har været. Allerbedst er hun dog, når et forløb ikke går helt som planlagt, f.eks når en dialog udvikler sig som en konflikt, går i stå eller ikke giver udvikling. I sådan en situation brillierer Inge og kan med få virksomme dialogiske interventioner bringe gruppen videre igen. Hun gør dette på en legende let måde. Hun har et enormt klarsyn og kan beskrive situationer og relationer meget tydeligt og præcist. Hendes betragtninger og hypoteser er altid grundet i stor respekt og anerkendelse og hun omsætter let til en overvejelse eller et spørgsmål som er yderst hjælpsomt for gruppen. Som privatperson og kollega har Inge ofte været min sparringspartner. Uanset om vi drøfter mine personlige udfordringer eller udfordringer i arbejdsøjemed er mine lange samtaler med Inge altid inspirerende og præget af hendes skarpe overvejelser og gode spørgsmål, og ikke mindst en enorm humor og selvironi, som betyder, at Inge bare er god at være i selskab med. Jeg kan klart anbefale Inge, både som facilitator f.eks. i forbindelse med udviklingsprocesser på arbejdspladser og også som terapeut, sparringspartner/coach for enkeltpersoner.
Birthe Mortensen, HR konsulent
Jeg begyndte at se Inge, fordi jeg ofte var trist og frustreret. Inge er en fantastisk samtalepartner for mig. Jeg finder mere og mere ud af hvem jeg er, hvad jeg vil og ikke vil. Der er ikke nær så meget der irriterer mig mere, jeg kommer på en måde bedre ud af det med folk omkring mig. Jeg ser frem til flere gode snakke.
Anna 43 år, Augustenborg
Inge hjalp mig med at få overblik i en svær situation. Jeg fik handlet på det og lært en del i processen.
Søren, Leder Sønderborg
Jeg har igennem et længere forløb haft stor glæde af at tale med Inge. Vi har haft ca. 2 møder om måneden. Jeg vil sige en af Inges store evner er at stille de spørgsmål, man ikke vil hører, men har brug for. De værdifulde som kan få løst op for nye emner og løsninger. Jeg har i samtalerne nydt godt af Inges viden og erfaring inden for ledelse, coaching og konsulent virksomhed. Vi har vendt mange emner, og hun har været god til at følge mine tankespring og tage nye sager her og nu. Inge har været i stand til ikke bare at rådgive men også at give værktøjer til brug i ledelses og personalenæssige sammenhæng. Jeg vil sige tak til Inge for hendes indsats og arbejde med mig. Det her meget værdsat.
Henrik Kristensen, Skoleleder
Nogle gange mister man overblikket over sit liv. Man sidder uhjælpeligt fast, og aner ikke om man skal køre til højre eller venstre. Det skete for mig for nogle år siden. Heldigvis mødte jeg Inge Tylvad Andersen. Stille og roligt hjalp hun mig med at få styr på sagerne. Hun var eminent til at lytte og stille de spørgsmål, der gav mig overblikket tilbage. Det overblik, jeg manglede for at kunne skelne mellem vigtige og mindre vigtige ting i mit liv. Har du brug for en coach, så brug Inge.
Jens Sørensen, Journalist
Det er med stor entusiasme, jeg kan anbefale Inge Tylvad Andersen som coach. I en periode i mit lederliv var jeg i en stresset og konfliktfyldt periode, hvor jeg stod over for forandringer både personligt og på arbejdsmæssigt niveau. Jeg var i en udfordrende udviklingsproces i forhold til min lederrolle og havde karriereovervejelser. Her blev mit coachingforløb hos Inge Tylvad Andersen en uvurderlig hjælp. Sammen med Inge arbejdede jeg intensivt med at udvikle mit indre lederskab og igen tage styring og blive ”kaptajn” i mit eget arbejdsliv. Inge gav mig en række redskaber til at øge både mine faglige og personlige potentialer. Gennem forløbet brugte jeg meget tid på at forberede mig i tankerne til hver session og Inge gav mig rigtig meget, jeg kunne arbejde videre med både i forhold til mig selv og mit lederliv, fra gang til gang. Mit mål om at opbygge større psykisk robusthed, blive bedre til at mestre konflikter og styrke mig selv i min lederrolle blev opfyldt. Med Inge som katalysator intensiverede jeg min egen læring og fik bedre indsigt gennem et tankevækkende, lærerigt og udviklende coachingforløb
Dorthe Ulstrup, Skoleleder