Online terapi

1 6

Online terapi

Jeg tilbyder online terapi via internettet eller telefonen. Online terapi er måske noget for dig, hvis du er tilbageholdende med at søge terapi i person. Jeg har erfaring med, at det for nogen kan være lettere at åbne op og søge kontakt online. Det giver også en høj grad af fleksibilitet, hvis du har svært ved at komme til Sønderborg, hvor jeg har praksis, eller hvis det tidsmæssig er svært at komme.

Teknologiske krav: For at deltage i online terapi kræves adgang til en computer, tablet eller smartphone med en internetforbindelse. Jeg bruger platformen Whereby til sessionerne. Dette er en sikker og krypteret platform, der lever op til at beskytte dit privatliv. Whereby har en app som kan hentes i App Store eller på Google Play men, det er også muligt at tilgå programmet i din browser.

Jeg sender dig et link til mit online rum. Du kan bruge det samme link, hver gang vi snakker sammen. Det er let at logge på. Før du kommer ind i rummet skal ’du banke på’. Det sikrer, at ingen andre kan komme ind i rummet, mens vi snakker.

Læs mere om Whereby her

Det er vigtigt at bemærke, at online terapi ikke er egnet for alle og kan have visse begrænsninger, især når det kommer til alvorlige mentale sundhedsproblemer. Før du starter online terapi, er det en god idé at konsultere med en kvalificeret terapeut for at afgøre, om dette format passer til dine behov, eller om du bør overveje traditionel in-person terapi.